The ground floor interior walkway of a building with benches and planters

The Bridgetown was designed as extension of the urban fabric of the city that surrounds it. Its carefully crafted fa├žade & building massing combined with unique exterior circulation system through an interior courtyard creates endless opportunities for active social interaction and a micro community to form.

The courtyard is activated by not only the bridges, planters, and integral seating areas but also the ample daylighting and natural ventilation provided to the individual living units. Oversized windows and passive ventilation contribute to an overall building model designed and built with energy conservation in mind. Ground floor retail spaces were thoughtfully considered to enhance the livability of the building while boosting the community vibrancy.

Built to last with modern and durable materials, The Bridgetown quickly became a destination in Northeast Portland for a wide variety of tastes and styles.